İranlı Heyetten Veda Ziyareti

Didim Ticaret Odası davetlisi olarak ilçemizde misafir edilen İran heyeti Ticaret Odasına gelerek teşekkür ziyaretinde bulundu. İranlı Seyahat Acenteleri heyetinden Omid Nikoukar söz alarak “ziyaretin sona ermesi sebebi ile tekrar sizleri görmek ve teşekkür etmek istedik, Misafirperverliğiniz için çok teşekkür ediyoruz. İran’a döndüğümüzde Didim için elimizden geleni yapacağız. Sezon sonunda da sizi muhakkak misafir etmek istediğimizi tekrar belirtmek isteriz” dedi.

Ziyarete Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş, Belediye Meclis Üyesi Yusuf Deveci, Ticaret Odası Meclis Üyesi Yusuf Deveci, Otelciler Kadir Karakaya ve Nurettin Karakış katıldı. Atabay ve Erbaş Heyeti İlçemizde misafir etmekten mutluluk duyduklarını vurgulayarak bu ziyaretin turizmde karşılıklı işbirliğinin geliştirilmesi için başlangıç olduğunu belirttiler.

iran, acente, turizm