İTO SIAL Fuar Duyuruları

Sayın Üyemiz, Dünyanın en önemli gıda ihtisas fuarları arasında yer alan ve 1960’lı yıllardan itibaren Fransa’nın başkenti Paris’te gerçekleştirilen SIAL Paris Türkiye milli iştirak organizasyonları uzun yıllardır İstanbul Ticaret Odası tarafından düzenlenmektedir. SIAL Paris, zaman içerisinde başarısını ve deneyimlerini diğer ülkelere aktarmış ve SIAL Canada, SIAL China Fuarlarını dünya gıda profesyonellerinin istifadesine sunmaya başlamıştır.

2018 yılı fuar programında,SIAL Canada, 2-4 Mayıs 2018 tarihleri arasında Montreal – KanadaSIAL China, 16-18 Mayıs 2018 tarihleri arasında Şangay – Çin Halk CumhuriyetiSIAL Paris, 21-25 Ekim 2015 tarihleri arasında Paris – Fransayer almaktadır.Organizasyona katılmak isteyen üyelerimizin ekte irtibat bilgileri bulunan İstanbul Ticaret Odası ( İTO ) ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.Bilgilerinizi rica ederiz.
Saygılarımızla,
EKLER