Didim Turizmin Kalbi Emitt'te

Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı dünyanın ve Türkiye'nin dört bir yanındaki otelleri, acenteleri, işletmecileri, girişimcileri, turizm profesyonellerini ve tatil severleri buluşturuyor.

Didim Ticaret Odası Yönetimi ve Meclis Uyeleri EMİTT İstanbul Turizm Fuarına katılım sağladı.
Fuara Meclis Başkanı Hilmi Yıldırım, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Urgancı Yönetim Kurulu Üyesi Mekin Subaşı ve Ömer Vela, Meclis Başkan Yardımcısı Aydın Çağlayan, Meclis Üyeleri Ali Hikmet Atilla, Veysel Ece, Savaş Cengiz, Nihat Sandıkçı, Mustafa Cem Tuntaş, katıldı. Didim Standında Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, DITAB Başkanı Sevinç Karataş, Belediye Meclis Üyeleri, Turizm Derneği Başkanı Tayyar Cengiz ile birlikte yer aldılar. Didim Ticaret Odası YönetimKurulu Başkanı Şaban Üstündağ rahatsızlığından dolayı fuara katılamadı.
katılımcılar, Didim Ticaret Odasının da yer aldığı kurumların destekleri ile hazırlanan Didim standını görme ve yerli ve yabancı birçok turizm destinasyonunu ziyaret etme imkanı buldu. Çeşitli il ve ilçeleri temsilen Didim Standını ziyaret eden birçok Vali, Kaymakam, Belediye Başkanı ve Oda Başkanlarını Didim Standında ağırladı. Meclis Başkanı Hilmi Yıldırım, tvDenin canlı yayınına katılarak turizm fuarı hakkında gözlemleri ve Odanın gerçekleştirdiği tanıtım çalışmalarını anlattı.
Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), 21 yıldan bu yana dünyanın ve Türkiye nin dört bir yanındaki otelleri, acenteleri, işletmecileri, girişimcileri, turizm profesyonellerini ve tatil severleri buluşturuyor.

emitt, didim, turizm