Didim Ticaret Odası ve Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Toplantıya Didim Ticaret Odası yönetimi, Aydın SMMMO yönetimi ile Didim’de faaliyet gösteren Serbest Muhasebeciler ve mali müşavirler katıldı.

Kahvaltıda konuşan Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş davetlerini kabul eden Aydın SMMMO Başkanı Rıza Yörüyen ve davete icabet eden mali müşavirlere teşekkür etti. İki kurumun birbirini tamamlayan bir yapıda olduğunu belirterek birlikte çalışmaya ihtiyaç duyulduğunu vurguladı.

Odanın üyeleri ile temasında da ilçedeki serbest muhasebeci ve mali müşavirlerin önemli bir rol oynadığını söyleyen Erbaş “iletişim kanallarının sağlamlaştırılması için önümüzdeki dönemde dirsek temasını arttırmaya ihtiyaç olacaktır” dedi.
Davet için Didim Ticaret Odası yönetimine teşekkür eden Aydın SMMMO başkanı Yörüyen; “Odamıza ve mesleğimize gösterdiğiniz önem için ayrıca teşekkür ediyorum. Didim’deki üyelerimizle gerçekleştirdiğimiz toplantılara da ev sahipliği yapan Didim Ticaret Odasının gösterdiği ilgi ve bir telefonla dahi işlerimizi kolayca halletmemiz” bizi mutlu ediyor dedi.
Kahvaltıdan sonra üyeleri ile bir araya gelen Aydın SMMMO toplantı sonrasında Didim Ticaret Odası yönetimini makamında ziyaret etti.
Taraflar Birlikte gerçekleştirilecek çalışmalar, İlçenin turizm sezonu ve ekonomik durum hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

aydın smmmo