Didim Ticaret Odası Kuşadası Otel Ekipmanları Fuarına Gezi Düzenledi

21-24 Şubat 2018 tarihleri arasında Kuşadası Efes kongre merkezinde yapılan Ege Bölgesi 3.Otel Ekipmanları, Ağırlama, Konaklama Teknolojileri, Ev Dışı Tüketim Fuarı ve Kıyı Ege Turizm Fuarı düzenlendi. Didim Ticaret Odası fuara katılmak isteyen Didimlilerin ulaşımını sağladı. Fuarın ilk günü 21 Şubat Çarşamba günü Didim Ticaret Odası Fuarlar Sorumlusu Alper Kökşen’in koordinasyonunda gerçekleşen geziden fuara katılmak isteyen üyeler ve vatandaşlar faydalandı. Katılımcılar aynı zamanda İlçemiz Didim’de faaliyet gösteren Akcan Gıdanın açtığı standı ziyaret ederek ürünleri hakkında bilgiler aldı.
Fuarda 4 gün süreyle otel ekipmanlarının, yeni teknolojilerin tanıtılmasının yanında, "Turistik Kentler İçin Sürdürülebilir Turizm" konulu bir konferans gerçekleştirilecek, çeşitli yarışmalara ve gösterilere yer verilecek. Fuar 24 Şubat cumartesi gününe kadar ziyaret edilebilir.

didimto, fuar, etkinlik