Didim Ticaret Odası Başkanı Üstündağ tvDEN Gündem Programına Konuk Oldu

Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ ve Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir tvDEN kanalında Arzu Yaşar Öztekin ve Ediz Verdioğlu ile tvDEN Gündem Programının konuğu oldu. Programda Odanın çalışmaları, turizm ve ilçe ekonomisinin sorunlarını içeren konular gündeme geldi. Didim Ticaret Odasının tanıtım çalışmaları kapsamında çekimlerini gerçekleştirdiği görüntüler ve Odamızın geliştirdiği didimgezgini.com tanıtım sitesinin reklamı da programda izleyicilere ulaştı.

Didim Ticaret Odası Başkanı Üstündağ Odanın Akreditasyon ve Kalite Yönetim Sistemi çalışmaları, Didim İnteraktif Tanıtım Sistemi projesi kapsamında hayata geçen didimgezgini.com tanıtım sitesi ve bu sisteme ilçemizdeki 3400 işletmenin entegre edildiği Didim İşletme Ağı, ilçe tanıtımı için yaptırılan Didim Tanıtım Filmi ve ilçe genelinden yapılan Fotoğraf Çekimleri, Odanın eğitim çalışmaları, her ay gerçekleştirilen Girişimcilik Eğitimleri, Turizm Fuarlarına katkı, ücretsiz fuar gezileri, GEKA desteği kazanan projeleri, Sosyal Medyada yürütülen tanıtım çalışmaları, Didim Bölünmüş yolu tamamlanması için lobi faaliyetleri, ilçedeki tüm kurumları bir araya getiren Koordinasyon Toplantıları, UNESCO Başvuruları, Adnan Menderes Üniversite Didim Meslek Yüksekokuluna yer tahsisi, Kültür Merkezinde Üyeler ve halka açık yapılan etkinlikler hakkında bilgiler paylaştı.
İlçemize yeni bir hastane kazandırılması, Kazıklı Milas Bodrum Havalimanı Turizm Yolunun yatırım programına alınması, Üniversite Yerleşkesinin projelendirilmesi, konularında da taleplerini programda dile getirdi.

tvDEN, Arzu Yaşar Öztekin, Ediz Verdioğlu