Aydın Vergi Dairesi Başkanı, Didim Ticaret Odasını ziyaret etti

Aydın Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu, beraberinde Didim Vergi Dairesi Müdürü Aziz Sarı ile birlikte Didim Ticaret Odası'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş, Başkan Yardımcılar Ali Hikmet Atilla ve Ebubekir Apaydın, yönetim kurulu üyeleri ismet kartal ve Enver Demirtaş’ın ev sahibi olduğu ziyarette Aydın Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu, Yönetime hayırlı olsun dileklerini iletti.

Aynı zamanda, Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 7143 Sayılı Kanun ile ilgili ayrıntılı bilgi veren Müsevitoğlu, Kanun kapsamında başvuruların başladığını belirtti ve vergi borçlarında 31 Temmuz, matrah artırımında ise 31 Ağustos’ta başvuruların son bulacağını hatırlattı. Vergisini düzenli ödeyenlere %5 oranında indirim yapıldığını da vurguladı.
Ziyarette; Didim’deki ekonomik durum ile ilgili de görüş alışverişinde bulunuldu. Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş, ziyaretlerinden dolayı Aydın Vergi Dairesi Başkan Vekili Cemil Müsevitoğlu ve Didim Vergi Dairesi Müdürü Aziz Sarı’ya teşekkür etti ve içinde bulunulan ekonomik durumdan dolayı yapılandırmanın Oda üyeleri için çok önemli olduğunu belirtti.

Aydın Vergi Dairesi, Cemil Müsevitoğlu